Gemeente Stad Deinze

En braaf zijn!

Weg met de betutteling! Lang leve het wilde kind! Voor één middag verdwijnen alle volwassenen, de tv, de computer, de hobby- en huiswerkagenda én vooral het zinnetje: ‘En braaf zijn!’ Een middag om te spelen, zot en ondeugend te zijn, je vuil te mogen maken, risico’s te nemen. En braaf zijn! viert het samen fantaseren, creëren en spelen. Een i...

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Kansentarief - 3,00 euro

Waar

Leietheater - Grote Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Weg met de betutteling! Lang leve het wilde kind! Voor één middag verdwijnen alle volwassenen, de tv, de computer, de hobby- en huiswerkagenda én vooral het zinnetje: ‘En braaf zijn!’ Een middag om te spelen, zot en ondeugend te zijn, je vuil te mogen maken, risico’s te nemen. En braaf zijn! viert het samen fantaseren, creëren en spelen. Een inspirerende voorstelling vol humor en spelplezier. Een pleidooi om even ongeremd kind te mogen zijn.


Bert Dobbelaere, Anna Vercammen en Eva Schram overtuigen als overjaarse bengels. Hun acties zijn aanstekelijk en er zijn weinig grenzen aan hun verbeelding. De cleane woonkamer eindigt als een anarchistische beestenboel.
FILIP TIELENS - DE STANDAARD