Gemeente Stad Deinze

Brain Freeze

Hoe kunnen we ons leven zo lang mogelijk rekken? Sommigen zoeken hun heil in botox, vitaminesupplementen of yoga. Anderen vinden troost in een leven na de dood. Brain Freeze zet onze drang naar eeuwig leven in de schijnwerpers. Verwacht van Tim Oelbrandt geen klassieke goochelshow. Hij mengt hypnose, theater en filmprojecties met livemuziek van het duo Lili Grace, dat zorgt voor de...

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
-26 - 8,00 euro Kansentarief - 3,20 euro

Waar

Leietheater - Grote Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Hoe kunnen we ons leven zo lang mogelijk rekken? Sommigen zoeken hun heil in botox, vitaminesupplementen of yoga. Anderen vinden troost in een leven na de dood. Brain Freeze zet onze drang naar eeuwig leven in de schijnwerpers.

Verwacht van Tim Oelbrandt geen klassieke goochelshow. Hij mengt hypnose, theater en filmprojecties met livemuziek van het duo Lili Grace, dat zorgt voor de gedroomde dark-pop sfeer. Het resultaat is magisch theater dat de grens tussen fictie en werkelijkheid doet vervagen. Black Mirror, maar dan echt.

Naast zijn eigen magische theatervoorstellingen, is Tim Oelbrandt ook magic consultant voor diverse theater- en tv-producties. Zo werkte hij mee aan de reeks Nicholas en Dat belooft voor later op VTM, en hij werkt aan zijn eigen tv-show.