Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Bimdek!

Bimdek! is een stuk voor liefhebbers van doordachte kolder en zinvolle onzin, het Peulengaleis waardig. Hugo Matthyssen (Clement Peerens Explosition), de grootmeester van de gezond absurde humorologie, laat zich hier omringen met rasactrices Tine Embrechts en Karlijn Sileghem, geruggensteund door Ronny Mosuse en Aram Van Ballaert. Een lifecoach heeft vernomen dat bimdek een oplossing biedt ...

Wanneer

Prijs

€ 26,00
Basistarief: 26,00 €; -26: 13,00 €; Kansentarief: 4,00 €

Waar

Leietheater - Grote Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Bimdek! is een stuk voor liefhebbers van doordachte kolder en zinvolle onzin, het Peulengaleis waardig. Hugo Matthyssen (Clement Peerens Explosition), de grootmeester van de gezond absurde humorologie, laat zich hier omringen met rasactrices Tine Embrechts en Karlijn Sileghem, geruggensteund door Ronny Mosuse en Aram Van Ballaert.


Een lifecoach heeft vernomen dat bimdek een oplossing biedt voor allerlei problemen. Op het internet is daar niets over te vinden en dat beschouwt ze als een goed teken: bimdek heeft dus iets met geheime wijsheid te maken. Is het een apparaat, een voedingssupplement, een ademhalingstechniek of een geheime tempel in de buurt van Ninove? De lifecoach en haar cliënte gaan dapper op zoek naar het antwoord. Mét zang en dans uiteraard. Of is het misschien gewoon een Keltische strijdkreet?

Bron: UiTinVlaanderen.be