Gemeente Stad Deinze

Een of andere Rus

Een of andere Rus is een hedendaagse tragedie, geïnspireerd op het leven en werk van Eduard Limonov. In deze vertelling trekt Limonov als tolk en chauffeur van een oorlogsjournaliste door Joegoslavië, op weg naar oorlogsmisdadiger Karadzic. Gaandeweg verschuift de aandacht van de journaliste naar Limonovs eigen levensverhaal, dat van de Sovjet-Unie naar het Westen gaat, van ...

Info

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Kansentarief - 4,00 euro

Waar

Leietheater - Grote Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Een of andere Rus is een hedendaagse tragedie, geïnspireerd op het leven en werk van Eduard Limonov. In deze vertelling trekt Limonov als tolk en chauffeur van een oorlogsjournaliste door Joegoslavië, op weg naar oorlogsmisdadiger Karadzic. Gaandeweg verschuift de aandacht van de journaliste naar Limonovs eigen levensverhaal, dat van de Sovjet-Unie naar het Westen gaat, van roem naar val, van strijden met de pen tot strijden met wapens.


 


Freek Mariën verwerkt Limonovs hallucinante levensverhaal in een minstens even indrukwekkende, actuele tekst. En dat voor een straffe cast: Janne Desmet, Wanda Eyckerman, Pieter Genard, Lotte Heijtenis, Tom Van Bauwel en Joris Van den Brande zetten samen een leven op scène, dat geschiedenis, activisme en liefde verbindt.


gratis inleiding om 19u