Gemeente Stad Deinze

Een Uur Cultuur

Zullen robots op een dag de wereld regeren? De toekomst zal het uitwijzen, maar op 14 februari zijn kinderen baas in Leietheater en dompelen we ze onder in de wereld van robotica! Een uur cultuur wordt vandaag aangepast met een thema voor kleuters. Alle kinderen (6+) krijgen les in onze eigen kinderuniversiteit. Na een heerlijke brunch zullen er tal van workshops zijn voor jong en ou...

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Kansentarief - 1,00 euro

Waar

Leietheater - Kleine Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Zullen robots op een dag de wereld regeren? De toekomst zal het uitwijzen, maar op 14 februari zijn kinderen baas in Leietheater en dompelen we ze onder in de wereld van robotica!


Een uur cultuur wordt vandaag aangepast met een thema voor kleuters. Alle kinderen (6+) krijgen les in onze eigen kinderuniversiteit. Na een heerlijke brunch zullen er tal van workshops zijn voor jong en oud.
In de twee prikkelende familievoorstellingen kan het gezin ontdekken hoe robotica ook ingezet wordt in kunst. Murmur is circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. In de jongleerperformance Man Strikes Back dagen mens en robot elkaar dan weer uit.


Welkom op onze allereerste themadag voor kinderen!