Gemeente Stad Deinze

The Big Drop-Out

Wat als je jouw leven eens volledig zou omgooien? In The Big Drop-Out ? stelt Hof van Eede zich de vraag waarom die droom zo verleidelijk is: de hut in het woud, het verlangen naar een eiland, naar afzondering, ver weg van de drukte, de moderniteit en de menigte. Is stoppen een zwaktebod of een verzetsdaad? Kan je een depressie omsmeden tot een bekering, uit een burn-out de vonk slaan ...

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Kansentarief - 3,00 euro

Waar

Leietheater - Grote Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Wat als je jouw leven eens volledig zou omgooien? In The Big Drop-Out? stelt Hof van Eede zich de vraag waarom die droom zo verleidelijk is: de hut in het woud, het verlangen naar een eiland, naar afzondering, ver weg van de drukte, de moderniteit en de menigte. Is stoppen een zwaktebod of een verzetsdaad? Kan je een depressie omsmeden tot een bekering, uit een burn-out de vonk slaan om aan Rilkes gebod ‘Du mußt dein Leben ändern’ gehoor te geven?


Als uitgepuurde parabel - zonder nadrukkelijk te verwijzen naar de klimaatcrisis - is het een krachtig stuk. Je blijft geboeid door de prikkelende tekst, spelplezier en filosofische humor.
Filip Tielens - De Standaard