Gemeente Stad Deinze

ANANSI (8+)

Iedereen kent de sluwe streken van Reinaert De Vos, maar wie kent die van Anansi, de mythische spin uit de Ghanese volksverhalen? Anansi is zowel schelm als egoïst die er geen probleem mee heeft om zijn vrouw of een van zijn kinderen te beduvelen. Zolang hij er zelf maar voordeel bij heeft. “Eerst het vreten en dan de moraal”, lijkt hem op het lijf geschreven. Al kan da...

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Kansentarief - 3,00 euro

Waar

Leietheater - Grote Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Iedereen kent de sluwe streken van Reinaert De Vos, maar wie kent die van Anansi, de mythische spin uit de Ghanese volksverhalen? Anansi is zowel schelm als egoïst die er geen probleem mee heeft om zijn vrouw of een van zijn kinderen te beduvelen. Zolang hij er zelf maar voordeel bij heeft. “Eerst het vreten en dan de moraal”, lijkt hem op het lijf geschreven. Al kan dat wel eens anders uitpakken dan hij dacht... Laat je meevoeren door dit surrealistische sprookje vol muziek en vertelplezier!


Met het brede arsenaal aan stemmetjes en accenten van Nijssen, zeer levendig en amusant gebracht voor de jeugdige toeschouwers. Bovendien heeft ANANSI ook een mooie, haast romantische laag, die het stuk ook voor volwassenen de moeite maakt.
Magali Degrande - Het Nieuwsblad