Gemeente Stad Deinze

Mount Average

In Mount Average diept theatermaker Julian Hetzel het concept van zuiverheid in de politiek uit. Hoe zuiver zijn de populistische wereldleiders die beweren de straten schoon te vegen? En hoe precair zijn de levensomstandigheden van wie de boel echt schoonhoudt? In zijn betoog fileert Hetzel de Europese identiteitscrisis, het heersende populistische gedachtegoed en de moraliteit van onze...

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Kansentarief - 3,00 euro

Waar

Leietheater - Grote Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

In Mount Average diept theatermaker Julian Hetzel het concept van zuiverheid in de politiek uit. Hoe zuiver zijn de populistische wereldleiders die beweren de straten schoon te vegen? En hoe precair zijn de levensomstandigheden van wie de boel echt schoonhoudt? In zijn betoog fileert Hetzel de Europese identiteitscrisis, het heersende populistische gedachtegoed en de moraliteit van onze leiders.
Een vuil portret van zuiverheid en internationaal populisme.


Theatermakers zoals Julian Hetzel hebben de gave alles goed te observeren, interessante zaken te filteren en die al dan niet genuanceerd te brengen op een podium. En zo onze blik te verruimen op een ontspannende manier.
BENOÎT, DIRECTEUR LEIETHATER