Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

De reuzendoder van Ernest Hemingway

Ernest Hemingway, auteur van o.a. The old man & the sea waarvoor hij een Nobelprijs won, was ook een vrouwenverslinder. Overal ter wereld stond hij bekend om zijn alcoholverslaving. In één van zijn vele bekende brieven, gebruikt Hemingway een opvallend woord: “Alcohol was de Reuzendoder, waar ik zo vaak niet buiten heb gekund; of althans graag buiten had gekund.” Vijf topacteurs - Lois Brochez ...

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basistarief: 18,00 €; -26: 9,00 €; Kansentarief: 4,00 €

Waar

Leietheater - Grote Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Ernest Hemingway, auteur van o.a. The old man & the sea waarvoor hij een Nobelprijs won, was ook een vrouwenverslinder. Overal ter wereld stond hij bekend om zijn alcoholverslaving. In één van zijn vele bekende brieven, gebruikt Hemingway een opvallend woord: “Alcohol was de Reuzendoder, waar ik zo vaak niet buiten heb gekund; of althans graag buiten had gekund.”


Vijf topacteurs - Lois Brochez (uit Deinze!), Clara Cleymans, Mieke De Groote, Dahlia Pessemiers-Benamar en Geert Van Rampelberg - brengen de kroniek van een morbide verslaving, verteld door de belangrijkste getuigen: Hemingway’s vrouwen.


gratis inleiding om 19u 

Bron: UiTinVlaanderen.be