Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Uma Chine

De Gentse band Uma Chine releast hun nieuwe album in onze concertzaal! Hun sound houdt het midden tussen roots en elektronica, het menselijke (hUman) en de maChine. Zangeres Nele De Gussem krijgt versterking van de Deinse zusterlijke stemmen van Rana en Sherien Holail Mohamed (Binti) en de jazz- en experimentele achtergrond van drummer Simon Raman, bassist Nils Vermeulen en toetsenist Gilles ...

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €; -26: 7,00 €; Kansentarief: 3,00 €

Waar

Leietheater - Kleine Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

De Gentse band Uma Chine releast hun nieuwe album in onze concertzaal! Hun sound houdt het midden tussen roots en elektronica, het menselijke (hUman) en de maChine. Zangeres Nele De Gussem krijgt versterking van de Deinse zusterlijke stemmen van Rana en Sherien Holail Mohamed (Binti) en de jazz- en experimentele achtergrond van drummer Simon Raman, bassist Nils Vermeulen en toetsenist Gilles Vandecaveye-Pinoy.


Uma Chine doet de extremen van pop en jazz mooi samensmelten. Excentrieke pop aangevuld met folkachtige zang, jazzy vibes en zelfs wat progrock. Een groep waar het talent zo van afdruipt. Vorig jaar nog als aftershow van dEUS, nu als headliner in Leietheater!


 


Voor fans van: Pink Floyd, Björk, The Flaming Lips, Sigur Rós, Billie Eilish, Laïs


Een sterk amalgaam aan sixties psychedelica en eigentijdse synthpop. Indiestyle

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over