Gemeente Stad Deinze

DWARS

Acht specialisten nemen Leietheater over en sluiten zichzelf één dag op in Leietheater. Doel: zorgen voor de meest beklijvende cultuurervaring ooit. Zal hun zorgvuldig uitgekiende plan volstaan om de speciale eenheden van de cultuurpolitie om de Brieltuin te leiden? Met slechts 1 ticket betreed je een eigenzinnig universum van muziek, streetart, film en (ver)beeldende k...

Info

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Kansentarief - 5,00 euro

Waar

Leietheater - Foyer
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Leietheater

Acht specialisten nemen Leietheater over en sluiten zichzelf één dag op in Leietheater.


Doel: zorgen voor de meest beklijvende cultuurervaring ooit. Zal hun zorgvuldig uitgekiende plan volstaan om de speciale eenheden van de cultuurpolitie om de Brieltuin te leiden? Met slechts 1 ticket betreed je een eigenzinnig universum van muziek, streetart, film en (ver)beeldende kunst.
Je beleeft het allemaal tijdens DWARS, Deinzes, Wijste, Absurdste, rock-’n-roll Safari.


Een mooie DWARSdoorsnede van wat Deinze te bieden heeft: Diamanten uit eigen streek, Wervelende sessies, Ambachtelijk gemaakte deuntjes, Ruimtevullende spektakels en Speelse kunstjes.


Dus: Wild Artistiek Ravotten én een Slaapmutsje, want afsluiten doen we in stijl: een afterparty met Borokov Borokov (Tomorrowland, Wecandance, Dourfestival). Hun Dansbare, Wilde, Absurdistische, Ravende Synthpop zorgt gegarandeerd voor het plezantste feestje van het weekend.


Verwacht je aan een hele avond vol muzikale en beeldende verrassingen in alle krochten van Leietheater.

Meer over