Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Bad Boys for life

Bad boys III is de actiekomedie met Will Smith en Martin Lawrence, die 17 jaar na de tweede "Bad boys"-film opnieuw als detectives aan de slag gaan in Miami. Tegelijk is deze het Hollywooddebuut van het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. Zeventien jaar na Bad Boys II is detective Mike Lowrey (Will Smith) nog steeds een eenzaat die leeft voor zijn job en in een half uur meer ...

Wanneer

Waar

jarDeins
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Bad boys III is de actiekomedie met Will Smith en Martin Lawrence, die 17 jaar na de tweede "Bad boys"-film opnieuw als detectives aan de slag gaan in Miami. Tegelijk is deze het Hollywooddebuut van het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah.


Zeventien jaar na Bad Boys II is detective Mike Lowrey (Will Smith) nog steeds een eenzaat die leeft voor zijn job en in een half uur meer auto’s in de vernieling jaagt dan er in die tijdspanne gemaakt kunnen worden. Zijn partner Marcus (Martin Lawrence) heeft zijn leeftijd daarentegen omhelsd: hij denk uitsluitend aan zijn pensioen en wordt sentimenteel bij het zien van zijn pasgeboren kleinzoon. Wanneer een geheimzinnige motorrijder Mike naar het leven staat, hoopt Mike Marcus te overtuigen voor een laatste Bad Boys-rit, maar die heeft daar echt geen zin in.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over