Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

The Lion King

Disney nodigt je uit voor een compleet nieuwe live-actionversie van het wereldwijde fenomeen. Bereid je voor op een reis naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Jon Favreau blijft trouw aan het klassieke verhaal en maakt gebruik van baanbrekende technieken om de iconische personages op een geheel nieuwe manier op het grote scherm te brengen. De Disney-klassieker The ...

Wanneer

Waar

jarDeins
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Disney nodigt je uit voor een compleet nieuwe live-actionversie van het wereldwijde fenomeen. Bereid je voor op een reis naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Jon Favreau blijft trouw aan het klassieke verhaal en maakt gebruik van baanbrekende technieken om de iconische personages op een geheel nieuwe manier op het grote scherm te brengen.


De Disney-klassieker The Lion King ons mee naar de Afrikaanse Savanne, waar een toekomstige koning wordt geboren. Simba verafgoodt zijn vader, koning Mufasa, en hij neemt zijn eigen koninklijke bestemming dan ook heel serieus. Niet iedereen viert de geboorte van de nieuwe welp. Scar, Mufasa’s broer, en voormalige erfgenaam van de troon, heeft zo zijn eigen plannen. De strijd om de Koningsrots gaat gepaard met verraad, tragedie en drama en resulteert in het ballingschap van Simba. Met de hulp van een paar nieuwe eigenzinnige vrienden moet Simba opgroeien en herwinnen wat hem rechtmatig toekomt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over