Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Kyoko

In een vorig leven was een jonge Kyoko Baertsoen eventjes de frontvrouw van Hooverphonic waarna ze jarenlang op de planken stond met de triphopband Lunascape. Maar het voorbije decennium was de Deinse zangeres vooral mama van haar zoontje Luka. Muziek blijft echter een grote passie, en samen met Karel Van Marcke (piano) brengt Kyoko verrassende jazz die voor iedereen toegankelijk is. Zowel ...

Wanneer

Waar

jarDeins
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

In een vorig leven was een jonge Kyoko Baertsoen eventjes de frontvrouw van Hooverphonic waarna ze jarenlang op de planken stond met de triphopband Lunascape. Maar het voorbije decennium was de Deinse zangeres vooral mama van haar zoontje Luka. Muziek blijft echter een grote passie, en samen met Karel Van Marcke (piano) brengt Kyoko verrassende jazz die voor iedereen toegankelijk is. 


Zowel klassiekers als hedendaagse nummers krijgen door Karel en Kyoko een aparte, jazz-geïnspireerde toets.  In hun repertoire kan je ‘Summertime’ van Ella Fitzgerald terugvinden, Jacques Brel, maar net zo goed hedendaagse nummers van Coldplay, Adèle, Hooverphonic, Jo Lemaire, etc. Ze brengen daarnaast ook eigen werk met een filmische ondertoon.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over