Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

La La Land

Emma Stone en Ryan Gosling gaan helemaal op in dit liefdesverhaal van een serveerster en een jazzmuzikant. Ze dansen vrolijk door een kleurrijk decor, zingen uit volle borst en slaan elkaar met spitse oneliners om de oren. Tot je die brede glimlach niet meer kunt onderdrukken. Een swingende uitsmijter voor de openluchtcinema in jarDeins. Winnaar van 7 Golden Globes (waaronder Beste Film, Beste ...

Wanneer

Waar

jarDeins
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Emma Stone en Ryan Gosling gaan helemaal op in dit liefdesverhaal van een serveerster en een jazzmuzikant. Ze dansen vrolijk door een kleurrijk decor, zingen uit volle borst en slaan elkaar met spitse oneliners om de oren. Tot je die brede glimlach niet meer kunt onderdrukken. Een swingende uitsmijter voor de openluchtcinema in jarDeins.


Winnaar van 7 Golden Globes (waaronder Beste Film, Beste Acteur en Beste Actrice) en 6 Oscars (waaronder Beste Regisseur, Beste Actrice en Beste Filmmuziek).


Een hommage aan de musical van weleer. (…) Dit is een film waarvoor we naar de cinema gaan en verliefd worden. **** De StandaardLa La Land is ontegensprekelijk een uitzonderlijke film – één die zich zonder pretentie een feelgood-musical laat noemen en waarin elk denkbaar cliché een verfrissende twist krijgt.
***** De Morgen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over