Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Filet Americana

Filet Americana is een 8-koppige band -met 2 Deinzenaars Jan De Neve en Chris Van De Walle- die rootsmuziek met wortels in Amerikaanse country, blues en folk brengt. Het doel van deze ervaren muzikanten is het publiek een sfeervolle, warmhartige en meeslepende namiddag of avond te bezorgen. Gestart als gelegenheidsband in het kader van 'De Warmste Week', kruipt het bloed waar het niet gaan ...

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; bubbel 4: 32,00 €; bubbel 2: 16,00 €; bubbel 1: 8,00 €

Waar

jarDeins
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Filet Americana is een 8-koppige band -met 2 Deinzenaars Jan De Neve en Chris Van De Walle- die rootsmuziek met wortels in Amerikaanse country, blues en folk brengt.


Het doel van deze ervaren muzikanten is het publiek een sfeervolle, warmhartige en meeslepende namiddag of avond te bezorgen.


Gestart als gelegenheidsband in het kader van 'De Warmste Week', kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Het creatieve proces, de fijne samenwerking, het enthousiaste publiek en vooral de zin om samen muziek te maken, drijven Filet Americana het podium op.


In een ruime bezetting waarin naast viool, gitaren, toetsen, drums ook nadrukkelijk plaats is voor de typische meerstemmige Americanasound, varieert Filet Americana op het podium met pittige, hedendaagse, aanstekelijke, uptempo covers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over