Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Digistatie | Gratis en degelijke software

Voor elke computertoepassing bestaat er wel een gratis alternatief. Maar is gratis software ook degelijk? Niet altijd. In deze lezing geven we een overzicht van kwalitatieve gratis software. We focussen hierbij op vrije software of opensourcesoftware. We overlopen de alternatieven voor beveiliging, internet en e-mail. Ook andere kwalitatieve, gratis pakketten en programma's komen aan bod. Voor ...

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5.00€;Sociale prijs: 2.50€;Reductieprijs: 4.00€

Waar

Bibliotheek Landegem
Stationsstraat 20, 9850 Hansbeke

Organisatie

Vormingplus Gent-Eeklo
Voor elke computertoepassing bestaat er wel een gratis alternatief. Maar is gratis software ook degelijk? Niet altijd. In deze lezing geven we een overzicht van kwalitatieve gratis software. We focussen hierbij op vrije software of opensourcesoftware. We overlopen de alternatieven voor beveiliging, internet en e-mail. Ook andere kwalitatieve, gratis pakketten en programma's komen aan bod.

Voor elke computertoepassing bestaat er wel een gratis alternatief. Maar is gratis software ook degelijk? Niet altijd. Soms gaat het om minderwaardige en schadelijke versies van een betalend pakket. Er zitten echter ook pareltjes tussen. In deze lezing geven we een overzicht van kwalitatieve gratis software. We focussen hierbij op vrije software of opensourcesoftware. We overlopen de gratis alternatieven voor beveiliging, internet en e-mail. Ook andere kwalitatieve, gratis pakketten en programma's komen aan bod. Het tweede uur is voorbehouden voor jouw vragen over dit onderwerp.

In samenwerking met Bibliotheek Deinze