Gemeente Stad Deinze

Basiscursus fietsonderhoud

Wil je niet langer met elke lekke band naar de fietsenmaker? En ben je niet bang voor een spatje olie? We pakken remmen en problemen met lichten aan, kijken versnellingen na en leren hoe de fiets op maat afgesteld kan worden. Komen in aanmerking: kinderfietsen, stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes. Iedere fietser weet dat een goed onderhouden fiets een plezier is om mee te rijden. Wil je ...

Info

Wanneer

Prijs

€ 55,00
Basistarief: 55.00€;Sociale prijs: 27.50€;Reductieprijs: 41.50€

Waar

Bibliotheek Deinze
Gentpoortstraat 1 , 9800 Deinze

Organisatie

Vormingplus Gent-Eeklo
Wil je niet langer met elke lekke band naar de fietsenmaker? En ben je niet bang voor een spatje olie? We pakken remmen en problemen met lichten aan, kijken versnellingen na en leren hoe de fiets op maat afgesteld kan worden. Komen in aanmerking: kinderfietsen, stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes.

Iedere fietser weet dat een goed onderhouden fiets een plezier is om mee te rijden. Wil je niet langer met elke lekke band naar de fietsenmaker? En ben je niet bang voor een spatje olie? Dan is deze cursus iets voor jou. We pakken remmen en problemen met lichten aan, kijken versnellingen na en leren hoe de fiets op maat afgesteld kan worden. Komen in aanmerking: kinderfietsen, stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes. Zo leer je hoe je je fiets snel en budgetvriendelijk kan herstellen. 

In samenwerking met Bibliotheek Deinze