Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Startdag animatoren Doekeewa 2020

Ben je benieuwd naar wat het inhoudt om animator te zijn bij het tofste speelplein van de wereld? Doe dan eens zot en kom naar onze startdag. Dit is de kans om alles te weten te komen over onze werking, ontmoet ons fantastisch animatoren team en maak vrienden voor het leven! We starten de dag met een hapje en een drankje om alvast in de sfeer te komen. Vervolgens doen we een aantal ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Brielpunt
Mouterijdreef 22, 9800 Deinze

Organisatie

Speelplein Doekeewa
Ben je benieuwd naar wat het inhoudt om animator te zijn bij het tofste speelplein van de wereld? Doe dan eens zot en kom naar onze startdag. Dit is de kans om alles te weten te komen over onze werking, ontmoet ons fantastisch animatoren team en maak vrienden voor het leven!

We starten de dag met een hapje en een drankje om alvast in de sfeer te komen. Vervolgens doen we een aantal kennismakingsspelletjes (want ook wij willen jullie leren kennen) gevolgd door een grote verrassingsactiviteit vol plezier. Voor we kunnen beginnen aan ons appetijtelijk avondmaal, krijgen jullie een rondleiding in ons aards paradijs. Om de dag goed af te sluiten zullen er nog drankjes en hapjes voorzien worden waar we gezellig van kunnen genieten tijdens een gezelschapsspel of op de dansvloer.

Indien je vegetarisch bent gelieve dit door te geven, zodat we dit kunnen inrekenen voor ons appetijtelijk diner.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontmoeten!
Groetjes van de animatoren van Doekeewa

Bron: UiTinVlaanderen.be