Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Moved By Dance Festival 2020

Voor de 4e keer op rij biedt het festival 'Moved by dance' jou of jouw dansvereniging de kans om op een professioneel podium te staan. Laat zien hoe dans jou betovert en hoe jij ons in beroering kan brengen! Let's be moved by dance! Je groep dingt tijdens het festival mee om '5 dans-sterren' te verzamelen. Iedere ster wordt uitgereikt door een vakjury om een bijzonder facet van je optreden te ...

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; Student: 10,00 €; -12: 10,00 €

Waar

Leietheater - Grote Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Danswijzer

Voor de 4e keer op rij biedt het festival ‘Moved by dance’ jou of jouw dansvereniging de kans om op een professioneel podium te staan. Laat zien hoe dans jou betovert en hoe jij ons in beroering kan brengen! Let’s be moved by dance!

Je groep dingt tijdens het festival mee om ‘5 dans-sterren’ te verzamelen. Iedere ster wordt uitgereikt door een vakjury om een bijzonder facet van je optreden te prijzen! Met andere woorden iedereen maakt evenveel kans om de 5 sterren te halen, ga ervoor!

We reiken de sterren uit na de show. Je kan samen met de choreograaf/leraar op toneel dit spannende moment afwachten. Aarzel niet om hier je dansnetwerk uit te breiden - samen - nieuw - durven - doen!

Bron: UiTinVlaanderen.be