Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Voordracht ism Gezinsbond GOSA Gewest Deinze: De laatste reis - Lezing door Krista Vander Schaeven, palliatief zorgcoördinator Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze.

Vooraf inschrijven. Nu al nadenken, spreken en beslissen over de zorg die je wil, mocht je ernstig ziek worden: dat is vroegtijdige zorgplanning. Vroegtijdig betekent dat je dat doet vóór het echt nodig is. Dat doen we niet spontaan: waarom zou je daar nu al mee bezig zijn? En als je dat doet, zal men dan rekening houden met jouw wensen? Waar kan je terecht als je vragen hebt over dit thema? ...

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €

Waar

Elfdorpen
Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze

Organisatie

Lokaal dienstencentrum Elfdorpen ism Gezinsbond GOSA Gewest Deinze
Vooraf inschrijven. Nu al nadenken, spreken en beslissen over de zorg die je wil, mocht je ernstig ziek worden: dat is vroegtijdige zorgplanning. Vroegtijdig betekent dat je dat doet vóór het echt nodig is. Dat doen we niet spontaan: waarom zou je daar nu al mee bezig zijn? En als je dat doet, zal men dan rekening houden met jouw wensen? Waar kan je terecht als je vragen hebt over dit thema?
Om onaangename verrassingen te vermijden bespreken we zoveel dingen in ons leven. Waarom dan niet onze “laatste reis”? De angst om zaken in verband met gezondheidszorg en sterven in communicatie te brengen met diegenen die dicht bij ons staan, is heel sterk aanwezig. Daarom wil ik vanuit mijn dagdagelijkse praktijk getuigen en delen over dit onderwerp. Om de zinvolheid toe te lichten en de angst te kunnen wegnemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be