Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Een uur cultuur

Een uur cultuur zorgt voor een reeks culturele aperitiefgesprekken op zondagmorgen. Op een ongedwongen manier genieten we van dieptegesprekken over diverse thema's, gemodereerd door twee klasbakken uit eigen stad: Yves Van Durme en Carlos Alleene. Klara luisteraars kennen zijn stem van Klassiek Leeft!, het ochtendprogramma dat Bart Stouten presenteert op de klassieke muziekzender. Dat Bart een ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Leietheater - Kleine Zaal
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Een uur cultuur zorgt voor een reeks culturele aperitiefgesprekken op zondagmorgen. Op een ongedwongen manier genieten we van dieptegesprekken over diverse thema's, gemodereerd door twee klasbakken uit eigen stad: Yves Van Durme en Carlos Alleene.


Klara luisteraars kennen zijn stem van Klassiek Leeft!, het ochtendprogramma dat Bart Stouten presenteert op de klassieke muziekzender. Dat Bart een intense relatie heeft met poëzie blijkt niet alleen uit zijn radiobijdragen maar ook uit het grote aantal dichtbundels dat hij al heeft gepubliceerd. Maar Bart heeft ook iets met Bach. Daarover schreef hij een Chaconne in woorden, een literair essay. Over Bach, over Klara, over poëzie en over zijn recentste prozawerk 'Liefde en andere overvloed' praat Bart Stouten in Een uur cultuur op zondag 2 februari.

Bron: UiTinVlaanderen.be