Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Her(e)

Auteur, columnist en moeder Dalilla Hermans maakt haar debuut als theaterauteur. Gebaseerd op lange gesprekken met zwarte artiesten (allemaal vrouwen), actrices en activistes, schrijft ze een tekst over hun leven in België. Over uitdagingen en hoop, werk en theater, familie en sisterhood. Een politieke en intieme avond. Een performance over identiteit en solidariteit, over biologische familie ...

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; -26: 8,00 €; Kansentarief: 4,00 €

Waar

De Klaproos
Stationsstraat 20, 9850 Landegem (Deinze)

Organisatie

Leietheater

Auteur, columnist en moeder Dalilla Hermans maakt haar debuut als theaterauteur. Gebaseerd op lange gesprekken met zwarte artiesten (allemaal vrouwen), actrices en activistes, schrijft ze een tekst over hun leven in België. Over uitdagingen en hoop, werk en theater, familie en sisterhood. Een politieke en intieme avond.


Een performance over identiteit en solidariteit, over biologische familie en de familie die je kiest.
Wanneer iemand haar leven met je deelt, wanneer je probeert te weten te komen hoe iemand de persoon is geworden die zij is, krijg je vaak een reeks ‘eerste keren’. Eerste liefde, eerste job, eerste kennismaking met de dood. Raakt de eerste keer je het hardst? Zijn dat universele verhalen of is het net erg persoonlijk?

Bron: UiTinVlaanderen.be