Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Borrel-Nootjes: Junior

Tijdens het 17e seizoen van de unieke reeks aperitiefconcerten Borrel-Nootjes presenteren leerkrachten van KADE Podiumkunsten (en hun vrienden) hun artistieke projecten en muzikale talenten aan een ruim publiek. Met meer dan 60 concerten op de teller is Borrel-Nootjes een buitengewoon succesvolle formule gebleken: we doen er graag nog eens 4 concerten bij, op 4 verschillende locaties. Geniet ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

KADE Podiumkunsten
Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Tijdens het 17e seizoen van de unieke reeks aperitiefconcerten Borrel-Nootjes presenteren leerkrachten van KADE Podiumkunsten (en hun vrienden) hun artistieke projecten en muzikale talenten aan een ruim publiek.

Met meer dan 60 concerten op de teller is Borrel-Nootjes een buitengewoon succesvolle formule gebleken: we doen er graag nog eens 4 concerten bij, op 4 verschillende locaties. Geniet van ons programma en een aperitiefje.

Borrel-Nootjes is een samenwerking tussen KADE Podiumkunsten en Leietheater Deinze.

----------------------------------------------------------------------------------


In KADE Podiumkunsten loopt bijzonder talent rond. Veel van de leerlingen zijn passioneel bezig met muziek en zoeken voortdurend nieuwe avonturen. Anderen koesteren professionele dromen. Met Borrel-Nootjes Junior krijgen ze een uitdaging én een podium!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over