Gemeente Stad Deinze

Miracle Metal Meeting 2021

Na een eerste geslaagde editie met o.a. Channel Zero als headliner en de roep van het publiek naar een 2de editie hebben we beslist om er volledig voor te gaan! Er komt dus een nieuwe Miracle Metal Meeting. Deze 2de editie gaat door op zaterdag 11 september 2021 in de Brielpoort in Deinze. We blijven bij onze ambitie om een kleinschalig maar kwalitatief festival te organiseren met in hoofdzaak ...

Info

Wanneer

Prijs

€ 34,50
Basistarief: 34,50 €

Waar

Brielpoort
Lucien Matthyslaan 9, 9800 Deinze

Organisatie

Miracle vzw

Na een eerste geslaagde editie met o.a. Channel Zero als headliner en de roep van het publiek naar een 2de editie hebben we beslist om er volledig voor te gaan! Er komt dus een nieuwe Miracle Metal Meeting.

Deze 2de editie gaat door op zaterdag 11 september 2021 in de Brielpoort in Deinze.

We blijven bij onze ambitie om een kleinschalig maar kwalitatief festival te organiseren met in hoofdzaak Belgische bands.

Een kwalitatief festival vraagt ook om goeie headliner en het bleek een pak moeilijker dan verwacht om die in België te vinden. Daarom hebben we ervoor gekozen om voor een buitenlandse headliner te gaan. Voor de rest van de line-up programmeren we net als vorig jaar uitsluitend Belgische bands.

We hebben méér bands geprogrammeerd in vergelijking met vorig jaar.

Op onze eerste affiche stonden 5 bands en 2 DJ's. In 2020 worden de DJ's vervangen door extra bands. 7 bands in totaal dus, waarvan 6 Belgische en 1 buitenlandse headliner.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over