Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

ICT-cursus ism Seniornet: Online fiets- en wandeltochten uitstippelen met de computer - lesgever: Willy Messiaen

Kriebelt het om je fiets van stal te halen of je wandelschoenen aan te trekken om de wijde natuur in te trekken? Vlaanderen heeft alles in huis om de fietser en wandelaar te bekoren: natuur, cultuur, gastronomie en zoveel meer. Maar een tocht moet gepland worden en de computer is hierbij een handig hulpmiddel. We bekijken en bespreken verschillende interessante websites waar we tochten kunnen ...

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €

Waar

Elfdorpen
Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze

Organisatie

Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen
Kriebelt het om je fiets van stal te halen of je wandelschoenen aan te trekken om de wijde natuur in te trekken? Vlaanderen heeft alles in huis om de fietser en wandelaar te bekoren: natuur, cultuur, gastronomie en zoveel meer. Maar een tocht moet gepland worden en de computer is hierbij een handig hulpmiddel.
We bekijken en bespreken verschillende interessante websites waar we tochten kunnen vinden.
Uiteraard gebruiken we ook sites waar we zelf tochten kunnen uitstippelen zowel via knooppunten als vrij bepaald. We testen uitgebreid diverse routeplanners en stappen of rijden ook over onze landsgrenzen. Daar zullen we vaak ook aandacht moeten besteden aan het reliëf en bekijken of voegen een hoogteprofiel toe.
Eénmaal dit alles onder de knie ben je zelden of nooit meer thuis !

Bron: UiTinVlaanderen.be