Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Warmste duik

Ism. de ijsberen van Vosselare put organiseert het centrum fysische geneeskunde van az groeninge de warmste ijsberenduik. Inkomkaarten kosten € 5 voor zowel sympathisanten als voor deelnemers aan de duik. Hiervoor krijgt een bonnetje voor een gratis kopje heerlijke soep, warme chocolademelk of een geurende pannenkoek. Op 22 december kan u vanaf 14u terecht op Vosselare Put, Kleine Pontstraat ...

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Vosselare Put
Kleine Pontstraat 5, 9800 Deinze

Organisatie

az groeninge

Ism. de ijsberen van Vosselare put organiseert het centrum fysische geneeskunde van az groeninge de warmste ijsberenduik.

Inkomkaarten kosten € 5 voor zowel sympathisanten als voor deelnemers aan de duik.
Hiervoor krijgt een bonnetje voor een gratis kopje heerlijke soep, warme chocolademelk of een geurende pannenkoek.

Op 22 december kan u vanaf 14u terecht op Vosselare Put, Kleine Pontstraat 5, 9800 Astene Deinze.

De opbrengst schenken we aan de STERKK-project.
STERKK zet zich in ex-kankerpatiënten die graag willen verder sporten nadat ze het oncologisch revalidatieprogramma gevolgd hebben maar hebben vaak schrik en nood aan gepaste begeleiding. Daarom biedt AZ Groeninge 'STERKK' aan.
Sporten tijdens en na kanker heeft een zeer positief effect. Zowel op de mentale gezondheid als op het vermoeidheidsgevoel.
De medewerkers van AZ Groeninge en sympathisanten kunnen aansluiten bij STERKK. Deze buddy's laten deelnemen aan de trainingen zorgen immers voor een mentaal duwtje in de rug voor de lotgenoten.

Bron: UiTinVlaanderen.be