Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Borrelnootjes: NemØ ensemble - sHIVERs

Tijdens het 17e seizoen van de unieke reeks aperitiefconcerten Borrel-Nootjes presenteren leerkrachten van KADE Podiumkunsten (en hun vrienden) hun artistieke projecten en muzikale talenten aan een ruim publiek. Met meer dan 60 concerten op de teller is Borrel-Nootjes een buitengewoon succesvolle formule gebleken: we doen er graag nog eens 4 concerten bij, op 4 verschillende locaties. Geniet ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

KADE Podiumkunsten Deinze
Tijdens het 17e seizoen van de unieke reeks aperitiefconcerten Borrel-Nootjes presenteren leerkrachten van KADE Podiumkunsten (en hun vrienden) hun artistieke projecten en muzikale talenten aan een ruim publiek.

Met meer dan 60 concerten op de teller is Borrel-Nootjes een buitengewoon succesvolle formule gebleken: we doen er graag nog eens 4 concerten bij, op 4 verschillende locaties. Geniet van ons programma en een aperitiefje.

Borrel-Nootjes is een samenwerking tussen KADE Podiumkunsten en Leietheater Deinze.

----------------------------------------------------------------------------------

Nemø ensemble kenmerkt zich in zijn uitvoeringen van hedendaags klassieke muziek door de focus op het experimentele karakter van zowel repertoire als presentatie. Het collectief wil bestaande muziekstukken verbinden met werk van jonge kunstenaars die net zo min geschuwd zijn om grenzen tussen verschillende genres en artistieke disciplines te overschrijden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over