Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Natuur in de hoofdrol / illustratrice Suzan T'Hooft (vanaf 6 jaar)

Suzan T'Hooft studeerde in 2011 af als illustrator aan de KASK in Gent. Ze groeide op te midden van de weelderige natuur van Merendree. Dit vertaalt zich in een tekenstijl waarin de natuur een hoofdrol speelt. Suzan neemt de lezer(tje)s mee in een kleurrijke fantasiewereld met veel grappige dieren en gezellige bostaferelen. De tekeningen zijn doorspekt met grappige details, die de ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheek Landegem
Stationsstraat 20, 9850 Hansbeke

Organisatie

mudel. Museum van Deinze en de Leiestreek
Suzan T'Hooft studeerde in 2011 af als illustrator aan de KASK in Gent. Ze groeide op te midden van de weelderige natuur van Merendree. Dit vertaalt zich in een tekenstijl waarin de natuur een hoofdrol speelt.

Suzan neemt de lezer(tje)s mee in een kleurrijke fantasiewereld met veel grappige dieren en gezellige bostaferelen. De tekeningen zijn doorspekt met grappige details, die de nieuwsgierigheid van kinderen (en volwassenen) blijven prikkelen.

In haar illustraties combineert Suzan diverse technieken en materialen: van collage tot frottage, aquarelpotlood en acryl.

Ga op Kunstendag voor Kinderen op 17 november samen met Suzan aan de slag! Schrijf je in voor de workshop om 9u45 of om 11u.

De workshop is GRATIS. Inschrijven via mail met naam en leeftijd naar cultuur@deinze.be. Plaatsen zijn beperkt!

Bron: UiTinVlaanderen.be