Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Vooruit op de buik!

De motorische ontwikkeling bij baby's in Vlaanderen lijkt het laatste decennium trager te verlopen dan vroeger; kinderen komen steeds later tot kruipen en stappen. Ook zien we steeds meer 'afgeplatte' hoofdjes bij onze baby's. Dit zou deels te verklaren zijn door de 'Back to sleep' campagne, namelijk het slapen op de rug. Op de rug slapen is noodzakelijk ter preventie van wiegendood. Maar ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Huis van het Kind Deinze
Mouterijdreef 22, 9800 Deinze

Contact

Organisatie

Huis van het Kind Deinze
De motorische ontwikkeling bij baby's in Vlaanderen lijkt het laatste decennium trager te verlopen dan vroeger; kinderen komen steeds later tot kruipen en stappen. Ook zien we steeds meer 'afgeplatte' hoofdjes bij onze baby's. Dit zou deels te verklaren zijn door de 'Back to sleep' campagne, namelijk het slapen op de rug.
Op de rug slapen is noodzakelijk ter preventie van wiegendood. Maar wanneer je baby wakker is, mag hij ook tijd spenderen op zijn buik en dit vanaf de geboorte! Via deze voordracht geven we graag enkele tips over de buikligging en tonen we het nut ervan aan. (door Eline Van Den Abeele, kinesiste)
Graag inschrijven vóór 8 november.

Bron: UiTinVlaanderen.be