Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Lezing " Vlaanderen uit de knoop" - door Hajo Beeckman.

Het verkeer in België zit in de knoop. Op slechte dagen staat een groot deel van het land stil. Uw dagelijkse gids door de files op de Vlaamse snelwegen is VRT-verkeersanker Hajo Beeckman. Vanuit een bevoorrechte positie volgt hij ook de laatste trends in mobiliteit. Ondanks de recente populariteit van de fiets blijft de liefde van de Belg voor zijn auto nog steeds legendarisch, en dus staat ...

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; niet-leden: 10,00 €

Waar

OC Ter Kale
Brouwerijstraat 4, 9850 Landegem (Deinze)

Organisatie

NEOS Nevele
Het verkeer in België zit in de knoop. Op slechte dagen staat een groot deel van het land stil. Uw dagelijkse gids door de files op de Vlaamse snelwegen is VRT-verkeersanker Hajo Beeckman. Vanuit een bevoorrechte positie volgt hij ook de laatste trends in mobiliteit. Ondanks de recente populariteit van de fiets blijft de liefde van de Belg voor zijn auto nog steeds legendarisch, en dus staat hij dagelijks in de file.
Om uit die verkeersknoop te geraken pleit Hajo Beeckman voor meer samenwerking en heldere keuzes in het beleid, niet alleen op papier maar ook in de uitvoering. En de overheid kan niet alles oplossen; ook burgers en bedrijven zullen bewuste keuzes moeten maken. In een vaak emotioneel debat zoekt hij naar rationele elementen – vooruit is de weg!

Bron: UiTinVlaanderen.be