Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

19e Halloweentocht

Dit jaar zijn we toe aan de 19de editie van onze Halloweentocht en wij maken er terug een griezelsneukeltoer van voor jong en oud. div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } div.Reservatie { margin-top: 15px; } div.Uitnodiging { margin-top: 15px; } div.Vertrek { margin-top: 15px; } div.DeelActiviteiten ul {margin: 0px; padding: 0px;} div.DeelActiviteiten ul li { ...

Wanneer

Waar

OC Merendra
Hammeken 10, 9850 Merendree (Deinze)

Organisatie

Landelijke Gilde Merendree

Dit jaar zijn we toe aan de 19de editie van onze Halloweentocht en wij maken er terug een griezelsneukeltoer van voor jong en oud.

Dit jaar zijn we toe aan de 19de editie van onze Halloweentocht en wij maken er terug een griezelsneukeltoer van voor jong en oud. We zorgen er terug voor dat we elke leeftijd verwennen. Een griezelige én gezellige wandeling met verschillende plaatsen waar we even bekomen met hapje en/of drankje.
Tussen 19u00 en 20u30 kan iedereen, bij voorkeur verkleed als griezelige wezens, de routebeschrijving & deelnemerskaart afhalen in de startplaats, OC Merendra.
Langs het traject dwalen er weer enge figuren met borrelende brouwsels en heksige hapjes... Kinderen van 12 jaar en jonger komen met hun ouder(s) of begeleider. Fluohesjes zijn aan te raden en ook een zaklamp kan nuttig zijn.
Op voorhand inschrijven en betalen is verplicht en dit ten laatste op woensdag 23 oktober. 
Vertrek: OC Merendra vanaf 19u
Reserveren is verplicht
online registreren via https://forms.gle/3zwqHLECkiDrso4BA