Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Het oneindige verhaal

Kom kijken naar Het Oneindige Verhaal van de Niet Versagen jeugdbende, en maak kennis met de rare figuren die Fantasië bevolken: steenvreters, nachtalfen, minusculen, kobolden, bostrollen, buffeljagers, een draak, zelfs fanta's! Maar Fantasië is in gevaar, groot gevaar! Bovendien is Kleine Keizerin ziek. Niemand kan haar helpen. Niemand, behalve de grote held Atrejoe. Hij moet het geneesmiddel ...

Wanneer

Prijs

€ 9,00
Basistarief: 9,00 €; -16 jaar: 7,00 €

Waar

Gemeentezaal Hansbeke
Hansbekedorp 35, 9850 Hansbeke (Deinze)

Organisatie

K.T. Niet Versagen Hansbeke

Kom kijken naar Het Oneindige Verhaal van de Niet Versagen jeugdbende, en maak kennis met de rare figuren die Fantasië bevolken: steenvreters, nachtalfen, minusculen, kobolden, bostrollen, buffeljagers, een draak, zelfs fanta's!
Maar Fantasië is in gevaar, groot gevaar! Bovendien is Kleine Keizerin ziek. Niemand kan haar helpen. Niemand, behalve de grote held Atrejoe. Hij moet het geneesmiddel voor de Kleine Keizerin vinden, een aartsmoeilijke opdracht. En de tijd dringt, want Fantasië brokkelt steeds verder en sneller af… straks blijft er NIETS van over.
Wat een timide, trieste schooljongen van 12 jaar hiermee te maken heeft? Ja, dat is een lang verhaal. Een heel lang verhaal.

Het Oneindige Verhaal naar Michaël Ende, bewerking en regie door Els Borms

Bron: UiTinVlaanderen.be