Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Perlin - Le son de ton nom

Perlin, dat is het soloproject van Pauline Verminnen. Wat begon als een experiment om op een nieuwe manier songs te gaan schrijven, mondde uit in een liveset en 2 EP's waarin organische, poppy electronica harmoniseert met haar warme vocals. Perlins debuut was oorspronkelijk Engelstalig, maar ondertussen zijn er ook Franse songs in het repertoire geslopen. De invloeden van Perlin gaan namelijk ...

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €; -25j of werkzoekend: 9,00 €

Waar

Arscene vzw
Reibroekstraat 37, 9850 Hansbeke (Deinze)

Organisatie

Arscene

Perlin, dat is het soloproject van Pauline Verminnen. Wat begon als een experiment om op een nieuwe manier songs te gaan schrijven, mondde uit in een liveset en 2 EP's waarin organische, poppy electronica harmoniseert met haar warme vocals. Perlins debuut was oorspronkelijk Engelstalig, maar ondertussen zijn er ook Franse songs in het repertoire geslopen. De invloeden van Perlin gaan namelijk van Amerikaanse R&B tot Frans chanson.

Pauline is actief in verschillende projecten, waaronder Tarara Boum, een cabaretvoorstelling met Saint- Marteau. Haar ervaring als backing-vocaliste, gecombineerd met die theaterervaring, komen in Perlin mooi samen.

Pauline brengt producer en toetsenist Jens Paeyeneers (Tristan, Vuurwerk, …) mee, maar ook Simon Vanden Bogaerde op drums maakt deel uit van de live bezetting.
Zowel Simon als Pauline groeiden op in Hansbeke, dus dat maakt het bijna een lokaal onderonsje !

Meer info vind je op : https://vi.be/perlin

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over