Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Pura Vida - roots reggae & bluesy ska

Al sinds 2006 strelen Bregt “Puraman” De Boever en zijn Raiders of the Lost Ark (Pura Vida Band) onze oren met hun intussen wereldbekende rootsreggae en dub. Pura Vida werkt nauw samen met Zijne Grootheid Lee “Scratch” Perry. De Boever heeft zelfs zijn Lost Ark studio gebouwd naar voorbeeld van Perry's Black Ark in Kingston, Jamaica, en volgt ook dezelfde filosofie van authenticiteit, met de ...

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €; -25j of werkzoekend: 9,00 €

Waar

Arscene vzw
Reibroekstraat 37, 9850 Hansbeke (Deinze)

Organisatie

Arscene

Al sinds 2006 strelen Bregt “Puraman” De Boever en zijn Raiders of the Lost Ark (Pura Vida Band) onze oren met hun intussen wereldbekende rootsreggae en dub.
Pura Vida werkt nauw samen met Zijne Grootheid Lee “Scratch” Perry. De Boever heeft zelfs zijn Lost Ark studio gebouwd naar voorbeeld van Perry's Black Ark in Kingston, Jamaica, en volgt ook dezelfde filosofie van authenticiteit, met de focus op muziek en creativiteit.
Deze zomer deden ze een Europese zomertour, die hen onder andere naar La Reunion, Berlijn, Polen, Zwitserland, Frankrijk en Reggae Geel bracht.

Af en toe heeft men geluk met de keuze van een concertdatum : op zaterdag 23 november viert Puraman immers zijn verjaardag bij Arscene.
Wat we mogen verwachten blijft voorlopig gissen, maar dat het zal knallen, staat vast. Pura Vida zal een 'best of' brengen van hun werk doorheen de jaren. Natuurlijk kan er op dit verjaardagsfeest geen 'Special Guest' ontbreken… Zij luistert naar de naam, Alessandra De Queiroz. Vorig jaar kregen de broers Bregt en Maarten deze Braziliaanse op bezoek, een ideale gelegenheid om samen te musiceren en opnames in te blikken in de Last Ark Studio.
In primeur stelt de band nu graag enkele recente tracks met haar voor. Een nieuw debuutalbum van Alessandra en Pura Vida wordt gereleased later in 2020.

Dit concert is een verjaardagsfeest in een thuismatch..., wees dus snel voor je tickets !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over