Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Een Chinese kijk op gezondheid | Lezing - Volzet

De oude Chinezen waren pioniers in het bestuderen van het lichaam en van de gezondheid. De wervelkolom en ontspanning spelen hierin een centrale rol. Ze richten zich sterk op de preventie van problemen en het herstellen van evenwichten in het lichaam. Je leert op een nieuwe manier naar gezondheid kijken en je komt ook te weten hoe men in China zelf dagelijks aan preventie doet en deed. Tijdens ...

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8.00€;Reductieprijs: 6.00€;Sociale prijs: 4.00€

Waar

Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen
Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze

Organisatie

Vormingplus Gent-Eeklo
De oude Chinezen waren pioniers in het bestuderen van het lichaam en van de gezondheid. De wervelkolom en ontspanning spelen hierin een centrale rol. Ze richten zich sterk op de preventie van problemen en het herstellen van evenwichten in het lichaam. Je leert op een nieuwe manier naar gezondheid kijken en je komt ook te weten hoe men in China zelf dagelijks aan preventie doet en deed.

Tijdens deze voordracht maak je kennis met hoe men in China naar gezondheid kijkt. De oude Chinezen waren pioniers in het bestuderen van het lichaam en van de gezondheid. De wervelkolom en ontspanning spelen hierin een centrale rol. De oude Chinezen ontwikkelden ook methoden om zichzelf gezond te houden. Ze richten zich sterk op de preventie van problemen en het herstellen van evenwichten in het lichaam. Wat zij ontdekten is ook voor ons vandaag nog zeer relevant. Je leert een nieuwe manier kennen om naar gezondheid te kijken en je komt ook te weten hoe men in China zelf dagelijks aan preventie doet en deed.

In samenwerking met Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen