Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Digistatie | Start to Pinterest

Pinterest is een virtueel prikbord waar je jouw mooiste foto's, interessante webpagina's en filmpjes op een centraal punt kan verzamelen. Zo leg je een persoonlijke ideeëncatalogus aan. Items als het nut van Pinterest, het aanmaken van een account, de Pinterest-app tot zelf prikborden opstarten komen aan bod. Je krijgt tips en enkele inspirerende praktijkvoorbeelden. Daarna is er voldoende ...

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: € 10.00; Reductieprijs: € 8.00; Sociale prijs: € 5.00

Waar

Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen
Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze

Organisatie

Vormingplus Gent-Eeklo

Pinterest is een virtueel prikbord waar je jouw mooiste foto's, interessante webpagina's en filmpjes op een centraal punt kan verzamelen. Zo leg je een persoonlijke ideeëncatalogus aan. Items als het nut van Pinterest, het aanmaken van een account, de Pinterest-app tot zelf prikborden opstarten komen aan bod. Je krijgt tips en enkele inspirerende praktijkvoorbeelden.

Pinterest is een virtueel prikbord waar je jouw mooiste foto's, interessante webpagina's en filmpjes op een centraal punt kan verzamelen. Zo leg je een persoonlijke ideeëncatalogus aan. Je kan je ook laten inspireren door de prikborden van anderen over allerlei onderwerpen: van binnenhuisarchitectuur tot recepten, van kunst tot politiek, van filosofie tot sport. De mogelijkheden zijn eindeloos. Items als het nut van Pinterest, het aanmaken van een account, de Pinterest-app tot zelf prikborden opstarten komen onder meer aan bod. Je krijgt tips en enkele inspirerende praktijkvoorbeelden. Daarna is er voldoende tijd om vragen te stellen. 

In samenwerking met Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen