Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Feestelijk vegetarisch - Volzet

Van hapje tot dessert, samen toveren we een feestelijk vegetarisch menu op tafel. Wat de pot zal schaffen? Mens-, milieu- en diervriendelijke ingrediënten, bij voorkeur seizoensgebonden en lokaal. Om de sfeer van de feestdagen er al in te brengen, verorberen we samen de gemaakte gerechten. Wil je het ook tijdens de feestdagen gezond en duurzaam houden? Kom hier dan inspiratie opdoen. Van hapje ...

Wanneer

Prijs

€ 27,00
Basistarief: 27.00€;Reductieprijs: 20.50€;Sociale prijs: 13.50€

Waar

Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen
Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze

Organisatie

Vormingplus Gent-Eeklo
Van hapje tot dessert, samen toveren we een feestelijk vegetarisch menu op tafel. Wat de pot zal schaffen? Mens-, milieu- en diervriendelijke ingrediënten, bij voorkeur seizoensgebonden en lokaal. Om de sfeer van de feestdagen er al in te brengen, verorberen we samen de gemaakte gerechten.

Wil je het ook tijdens de feestdagen gezond en duurzaam houden? Kom hier dan inspiratie opdoen. Van hapje tot dessert, samen toveren we een feestelijk vegetarisch menu op tafel. Wat de pot zal schaffen? Mens-, milieu- en diervriendelijke ingrediënten, bij voorkeur seizoensgebonden en lokaal. Bereid je voor op gerechten met net dat ietsje meer, waarmee je het oude jaar in stijl kan uitzwaaien en het nieuwe voldaan zal inzetten. Je gasten, al dan niet vegetariërs, zullen verrast zijn. Om de sfeer er al in te brengen verorberen we samen de gemaakte gerechten.

In samenwerking met De Goede Zaak, Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen