Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Verrassend koken met volle granen

Volle granen zijn krachtige en gezonde plantaardige ingrediënten, maar op zich hebben ze niet zo veel smaak. Ze lenen zich dus uitermate goed voor het toevoegen van kleur, geur en aroma. In deze sessie werken we met een aantal granen uit het rijtje van rijst, gierst, gerst, rogge, haver, maïs, tarwe en een aantal soortgenoten zoals boekweit, quinoa en amarant. Zowel met glutenvrije als met ...

Wanneer

Prijs

€ 27,00
Basistarief: 27.00€;Sociale prijs: 13.50€;Reductieprijs: 20.50€

Waar

Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen
Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze

Organisatie

Vormingplus Gent-Eeklo
Volle granen zijn krachtige en gezonde plantaardige ingrediënten, maar op zich hebben ze niet zo veel smaak. Ze lenen zich dus uitermate goed voor het toevoegen van kleur, geur en aroma. In deze sessie werken we met een aantal granen uit het rijtje van rijst, gierst, gerst, rogge, haver, maïs, tarwe en een aantal soortgenoten zoals boekweit, quinoa en amarant. Zowel met glutenvrije als met glutenr

Met (volle) granen kan je enorm veel doen in de keuken. Het zijn krachtige en gezonde plantaardige ingrediënten, maar op zich hebben ze niet zo veel smaak, geur, kleur en aroma. Dus moeten we als kok van dienst wat creatief leren zijn. Ze lenen zich immers uitermate goed voor het toevoegen van kleur, geur en aroma. In deze sessie werken we met een aantal granen uit het rijtje van rijst, gierst, gerst, rogge, haver, maïs, tarwe en een aantal soortgenoten zoals boekweit, quinoa en amarant. Zowel glutenvrije als met glutenrijke granen dus!

In samenwerking met De Zonnekeuken, Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen