Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Breydel Tourfeest - ga mee naar de Tour de France

Met zijn allen mee op TOURnee! Op maandag 8 juli 2019 organiseren Radio Tequila (Deinze - FM 106,2 en Aalter: FM 107,8) en Driespoort Shopping Deinze (www.driespoort.be) een daguitstap naar het zesde Breydel Tourfeest. Ga mee naar het zesde Breydel Tourfeest in de Champagnestreek in Frankrijk met Radio Tequila en Driespoort Shopping Deinze. Een all-in pakket zorgt voor een zorgeloze, ...

Wanneer

Prijs

€ 69,00
Basistarief: 69,00 €

Waar

Driespoort Shopping
Gaversesteenweg 48, 9800 Deinze

Organisatie

Radio Tequila Deinze

Met zijn allen mee op TOURnee! Op maandag 8 juli 2019 organiseren Radio Tequila (Deinze - FM 106,2 en Aalter: FM 107,8) en Driespoort Shopping Deinze (www.driespoort.be) een daguitstap naar het zesde Breydel Tourfeest.
Ga mee naar het zesde Breydel Tourfeest in de Champagnestreek in Frankrijk met Radio Tequila en Driespoort Shopping Deinze. Een all-in pakket zorgt voor een zorgeloze, sportieve en leuke dag!

De dag na het startweekend in Brussel trekt de Tour de France Frankrijk in. De derde etappe start in Binche en komt aan in Epernay. Op 30km van de aankomst passeert de Tour in het champagnedorp Damery, de plaats waar in 2019 het Breydel Tourfeest doorgaat.
Het is een all-in-pakket voor € 69 per persoon en omvat transport met de bus, ontbijt, doortocht publiciteitskaravaan, live passage van de derde Tourrit, amusement met rockband Fox and the Bullocks, Studentenfanfare Ghendt en dj Kristof. De kroon op het arrangement is de lekkere Breydel maaltijd, vers gemaakt in de legendarische Breydel reuzegrote pan met verse frietjes. 's Avonds is er ook een Breydel broodje voorzien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over