Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

SPREKENDE SCHRIJVERS: Gie Bogaert

Gie Bogaert debuteerde in 1987 met de verhalenbundel 'Klein Berlijns drama'. Drie jaar later volgde zijn eerste roman 'Wat kwaad doen de tovenaars?'. Inmiddels zijn er van Gie Bogaert al elf boeken verschenen. Zijn recentste roman 'Roosevelt' die drie jaar geleden werd uitgegeven, kreeg lovende recensies in de pers. Gie Bogaert is schrijfdocent aan de SchrijversAcademie in Antwerpen en praat ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheekkelder Deinze
Gentpoortstraat 1, 9800 Deinze

Organisatie

KADE Podiumkunsten Deinze

Gie Bogaert debuteerde in 1987 met de verhalenbundel 'Klein Berlijns drama'. Drie jaar later volgde zijn eerste roman 'Wat kwaad doen de tovenaars?'. Inmiddels zijn er van Gie Bogaert al elf boeken verschenen. Zijn recentste roman 'Roosevelt' die drie jaar geleden werd uitgegeven, kreeg lovende recensies in de pers.
Gie Bogaert is schrijfdocent aan de SchrijversAcademie in Antwerpen en praat met Yves Van Durme over zijn inspiratiebronnen en schrijven van verhalen en romans.

Welkom op Maandag 24 juni 2019 om 19.30 u in de bibliotheek van Deinze, ingang Gentpoortstraat.

De Kade organiseert deze lezing met de steun van Het Vlaams Fonds voor de Letteren, de bibliotheek en het Stadsbestuur van Deinze.

Bron: UiTinVlaanderen.be