Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Skate initiaties voor jongeren

Om iedereen de kans te geven eens te proeven van het skaten of zijn of haar skateskills verder aan te scherpen, worden er zaterdag 6 juli tijdens het skate-event Deinze Skate Contest twee skateworkshops georganiseerd. De eerste workshop zal van start gaan om 10 u. De tweede workshop start om 11 u. Onder begeleiding van een professionele skate-instructeur kunnen deelnemers vanaf 8 jaar ...

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

Skatepark Briel
Mouterijdreef 20, 9800 Deinze

Organisatie

jeugddienst Deinze

Om iedereen de kans te geven eens te proeven van het skaten of zijn of haar skateskills verder aan te scherpen, worden er zaterdag 6 juli tijdens het skate-event Deinze Skate Contest twee skateworkshops georganiseerd.
De eerste workshop zal van start gaan om 10 u. De tweede workshop start om 11 u. Onder begeleiding van een professionele skate-instructeur kunnen deelnemers vanaf 8 jaar gedurende één uur hun eerste skate-ervaring beleven. Deelname aan één van de workshops kost € 10. Hierbij zijn materialen, skateboard, helm, pols-, knie- en elleboogbescherming inbegrepen. Vooraf inschrijven en betalen voor de workshops is verplicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be