Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Circus Barones " Surprise"

SURPRISE Kortelings slaat het circus Barones haar tenten op in uw gemeente. Na de succesvolle tournee van vorig jaar die de naam 'reis rond de wereld' droeg, lieten we ons dit jaar inspireren door de sprookjes van Disney. Onze inmiddels beroemd geworden clown Patatje zal u meevoeren met zijn vliegend tapijt naar het sprookjesland van duizend en één nacht, gelegen in verre warme Oriëntaalse ...

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Waar

Oud Politiekantoor
Centrumlaan, 9800 Deinze

Organisatie

Circus Barones

SURPRISE
Kortelings slaat het circus Barones haar tenten op in uw gemeente.
Na de succesvolle tournee van vorig jaar die de naam 'reis rond de wereld' droeg, lieten we ons dit jaar inspireren door de sprookjes van Disney.
Onze inmiddels beroemd geworden clown Patatje zal u meevoeren met zijn vliegend tapijt naar het sprookjesland van duizend en één nacht, gelegen in verre warme Oriëntaalse gebieden.
Zoals de naam van ons programma doet vermoeden willen we de toeschouwer dit jaar aangenaam verrassen en verbazen. Toch willen we een kleine tip van de geheimzinnige sluier lichten.
Onze clowns laten zich uiteraard ook niet onbetuigd en voeren per knotsgekke taxi een van ouds beroemde Engelse dame de piste in !
Tevens zijn we fier u dit jaar een act te brengen, uniek in Europa en voor de eerste maal in België.
Vier jonge Hongaarse dames brengen u een adembenemend act , hoog in de nok van het circus, op een draaiende perche carrousel.
Circus Barones blijft steeds vernieuwend, ook dit jaar zal de bezoeker aangenaam verrast worden door de nieuwe piste en lichttechnieken die je als het ware in een feeërieke sfeer doen vertoeven.
Welkom bij circus Barones, welkom bij het mooiste circus van België !
Zondag om 11 u familievoorstelling!! Volwassenen betalen kinderprijzen.(Prijslijst zie kassa)

Bron: UiTinVlaanderen.be