Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

de natuur in je testament

Als je een testament maakt, kan je een deel van jouw nalatenschap schenken aan een goed doel zoals Natuurpunt. Met die inkomsten kan Natuurpunt onze natuur nog meer en beter beschermen. Erfenissen zijn van groeiend belang om de biodiversiteit te behouden voor de volgende generaties. Spreker is Joost Verbeke, contactpersoon voor schenkingen en legaten bij Natuurpunt. Hij biedt een overzicht van ...

Wanneer

Waar

Brieljart
Mouterijdreef 20, 9800 Deinze

Organisatie

Natuurpunt Tussen Leie en Schelde

Als je een testament maakt, kan je een deel van jouw nalatenschap schenken aan een goed doel zoals Natuurpunt. Met die inkomsten kan Natuurpunt onze natuur nog meer en beter beschermen. Erfenissen zijn van groeiend belang om de biodiversiteit te behouden voor de volgende generaties. Spreker is Joost Verbeke, contactpersoon voor schenkingen en legaten bij Natuurpunt. Hij biedt een overzicht van de mogelijkheden en de fiscaal voordeligste formule.

De infosessie wordt twee maal gegeven: de eerste begint om 10u30 tot 12u, met ontvangst een kwartier ervoor. De tweede sessie gaat door vanaf 14u tot 15u30, ontvangst een kwartiertje vroeger met koffie en taart.

Inschrijven hoeft niet maar we horen graag van je komst : Joost Verbeke 0477/20.47.29 of Joost.verbeke@natuurpunt.be