Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Fe(e)stje! - Muzikaal Familiefestival Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Het Fe(e)stje! is een jaarlijks muzikaal festival op De Sterrebloem in Meigem (Deinze). Het is een heus familiegebeuren met veel kinderanimatie, creatief winkelen, lekkere zoetigheden en véél goede livemuziek. Het Fe(e)stje! is open voor allen die een gezellige zaterdagnamiddag- en avond willen doorbrengen. De ideale plek voor een fijn gesprek bij een knetterend vuur. Tijdens dit muzikaal ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

De Sterrebloem, ervaringsgerichte basisschool
Lange Akkerstraat 17A, 9800 Meigem (Deinze)

Organisatie

De Sterrebloem
Het Fe(e)stje! is een jaarlijks muzikaal festival op De Sterrebloem in Meigem (Deinze). Het is een heus familiegebeuren met veel kinderanimatie, creatief winkelen, lekkere zoetigheden en véél goede livemuziek. Het Fe(e)stje! is open voor allen die een gezellige zaterdagnamiddag- en avond willen doorbrengen. De ideale plek voor een fijn gesprek bij een knetterend vuur.

Tijdens dit muzikaal familiefestival geniet je van goede muziek en een warme sfeer. De kinderen kunnen zich gedurende een ganse namiddag laten schminken, een demo ropeskippen bijwonen en/of genieten van de wondere wereld van de verteltent. Er is ook nog een webwinkelmarktje, een cavabar, een crea-atelier, handlettering, ... .
Vanaf 18u00 kan je aanschuiven voor een heerlijke barbecue (vlees van de korte keten!) met uitgebreid én huisbereid groentebuffet.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over