Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Crossbones - Slide ’n Five

Concert in het kader van Festival van Vlaanderen Met Slide 'n Five fietst Crossbones Trombone Collective van klassieke muziek over film en popmuziek naar hedendaagse composities. Laat je meeslepen door de virtuositeit van de trombonisten en de prachtige klanken van de trombone die intiem en warm zijn, maar ook heroïsch en groots kunnen zijn. Crossbones ontstond binnen de muren van het ...

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; -26 jaar: 8,00 €

Waar

Sint-Petrus en Sint-Pauluskerk
Hansbekedorp 15, 9850 Hansbeke (Deinze)

Organisatie

Leietheater

Concert in het kader van Festival van Vlaanderen

Met Slide 'n Five fietst Crossbones Trombone Collective van klassieke muziek over film en popmuziek naar hedendaagse composities. Laat je meeslepen door de virtuositeit van de trombonisten en de prachtige klanken van de trombone die intiem en warm zijn, maar ook heroïsch en groots kunnen zijn.
Crossbones ontstond binnen de muren van het conservatorium van Gent. De jonge musici willen de multi-inzetbaarheid van de trombone in de spotlights zetten. Als jong ensemble willen ze vooral inzetten op herkenbaarheid en klassieke muziek naar een breed publiek brengen. Zo werkten ze samen met rasmuzikanten als Jef Neve en speelden ze concerten op festivals als Pukkelpop, maar ook de internationale scène lonkt voor Crossbones.

BEELD Ingrid Gillis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over