Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Morgen werd alles anders - Yinka Kuitenbrouwer

Haar vorige voorstelling HonderdHuizen werd door pers en professionelen geroemd. Yinka Kuitenbrouwer maakte in een klap naam op Vlaamse en Nederlandse podia. In september gaat haar nieuwste project Morgen werd alles anders in premiere. Een documentair project, een persoonlijk onderzoek over het al dan niet krijgen van kinderen, onze verantwoordelijkheid voor de toekomst en de prijs van ...

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; -26 jaar: 8,00 €

Waar

De Klaproos
Stationsstraat 20, 9850 Landegem (Deinze)

Organisatie

Leietheater

Haar vorige voorstelling HonderdHuizen werd door pers en professionelen geroemd. Yinka Kuitenbrouwer maakte in een klap naam op Vlaamse en Nederlandse podia.

In september gaat haar nieuwste project Morgen werd alles anders in premiere. Een documentair project, een persoonlijk onderzoek over het al dan niet krijgen van kinderen, onze verantwoordelijkheid voor de toekomst en de prijs van vooruitgang. Ze werkt hiervoor samen met geluidskunstenaar Wannes Deneer.

Yinka Kuitenbrouwer zoekt in al haar creaties steeds naar communicatie en confrontatie met haar publiek. Oprechtheid en directheid staan in haar maken en spelen steeds centraal. Zeker een aanrader voor jonge dertigers!

SPEL Yinka Kuitenbrouwer
GELUID Wannes Deneer
BEELD Bas de Brouwer

Bron: UiTinVlaanderen.be