Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Geppetto & the Whales - Passages

Veel beter wordt popmuziek in België momenteel niet gemaakt: glashelder en melodieus, blakend van levenslust maar tegelijk ook donker. Dit is weemoedige muziek over vervlogen vriendschappen, verscheurende keuzes en verstoorde evenwichten. Het zestal kwam voor het eerst piepen op het podium van Humo's Rock Rally. Al gauw volgden succesvolle passages op festivals en concerten in België en ...

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; -26 jaar: 8,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Veel beter wordt popmuziek in België momenteel niet gemaakt: glashelder en melodieus, blakend van levenslust maar tegelijk ook donker. Dit is weemoedige muziek over vervlogen vriendschappen, verscheurende keuzes en verstoorde evenwichten.
Het zestal kwam voor het eerst piepen op het podium van Humo's Rock Rally. Al gauw volgden succesvolle passages op festivals en concerten in België en Nederland. Er waren zelfs mooie woorden van Coldplay, die destijds de single 1814 op hun website postte.
Met Passages maakte Geppetto & the Whales een melancholische plaat waarop ze hun karakteristieke samenzang opnieuw ten volle uitspelen.

De perfecte soundtrack voor een herfstige zaterdagavond. Voor fans van Fleet Foxes, Band Of Horses, Wilco, Crowded House.

VOORPROGRAMMA = Flying Rhinos: een bonte mix aan alles wat goed is!


BEELD Hanne Fransen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over