Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Reveil

Een muzikaal eerbetoon aan een dierbaar familielid, een eerbetoon aan allen die ons te vroeg verlaten hebben… Reveil is een non-profitproject dat mensen op 1 november dichter bij elkaar brengt met muziek en lokale levensverhalen. Veel mensen hebben er immers behoefte aan om meer te doen op Allerheiligen dan een chrysant neer te leggen. Op 1 november doorbreekt Reveil rond zonsondergang de ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Stedelijke begraafplaats
Peter Benoitlaan, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Een muzikaal eerbetoon aan een dierbaar familielid, een eerbetoon aan allen die ons te vroeg verlaten hebben…

Reveil is een non-profitproject dat mensen op 1 november dichter bij elkaar brengt met muziek en lokale levensverhalen. Veel mensen hebben er immers behoefte aan om meer te doen op Allerheiligen dan een chrysant neer te leggen.

Op 1 november doorbreekt Reveil rond zonsondergang de stilte op zo veel mogelijk begraafplaatsen in Vlaanderen met intieme nummers en lokale verhalen.

Het duo Ventus (Emma Demoor en Gonzalo Temmermans) zorgt, samen met DéCéDé, bij valavond voor een warme gloed van ingetogen muziek en poezie op de begraafplaats van Deinze. Omdat op sommige graven geen bloem ligt. En omdat zoveel herinneringen te mooi zijn om te vergeten.

BEELD Jopix

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over