Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Zou de Sint - De Tamboerijnen

Hij komt, hij komt! Wie? De Sint natuurlijk! Op 17 november doet de Sint om 15 u zijn intrede in Deinze. Aan wie alles wil weten over de goedheiligman en zijn gevolg, verklappen De Tamboerijnen graag hoe de vork in de steel zit. Want wist je dat ook Zwarte Pieten wel eens bang zijn? En dat het paard van de Sint heel graag snoept? Met sinterklaasmeezingers en boeiende eigen liedjes hoor je ...

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basistarief: 4,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Hij komt, hij komt! Wie? De Sint natuurlijk!

Op 17 november doet de Sint om 15 u zijn intrede in Deinze. Aan wie alles wil weten over de goedheiligman en zijn gevolg, verklappen De Tamboerijnen graag hoe de vork in de steel zit. Want wist je dat ook Zwarte Pieten wel eens bang zijn? En dat het paard van de Sint heel graag snoept?

Met sinterklaasmeezingers en boeiende eigen liedjes hoor je precies wat er allemaal goed en fout kan gaan op de verjaardag van de goede man. Met frisse akoestische arrangementen, de nodige dosis rock-'n-roll op kindermaat en de unieke blend van Tamboerijnenstemmen kan jong en oud genieten van dit heerlijke pepernootje cultureel erfgoed.

Zou de Sint is een familievoorstelling voor brave kindjes en deugnieten vanaf 3 jaar.

SPEL: Bart Merlevede, Jozef Sercu, Pieter Elias, Pieter Van den Brande

Bron: UiTinVlaanderen.be